Навчаємо молодших. Команда ДЮРП "Готовність 101"

2024-02-20

/Files/images/1_2023-2024_/Screenshot (1).png

Учасники команди ДЮРП "Готовність 101" сьогодні провели для учнів 4-х класів захід на тему "Захист під час обстрілів, бомбардувань. Як діяти під завалами".

Це дуже важливий захід, особливо в контексті сучасних геополітичних реалій. Підготовка дітей до можливих небезпечних ситуацій є критичною для їхньої безпеки та виживання.

Учні початкової школи продемонстрували високий рівень знань з правил евакуювання з будівлі в разі надзвичайної ситуації, включаючи виходи, шляхи евакуації та місця збору, правил виклику рятувальної служби та співпраці з ними у випадку надзвичайної ситуації.

Учасники ДЮРП порушили питання правильної поведінки під час обстрілів, бомбардувань, включаючи швидку та спокійну реакцію, укриття та пошук безпечних місць та безпечним методам руху та збереження енергії під завалами у разі, якщо вони опиняться під руїнами.

Такого роду заходи стали традиційними у ліцеї, вони допомагають підготувати дітей до непередбачуваних ситуацій та збільшити їхні шанси на виживання та безпеку.

Завдяки попередньому досвіду команди ДЮРП, їхня робота стає більш систематизованою та ефективною, спрямованою на максимальне залучення учнів та максимальне засвоєння ними матеріалу з питань безпеки. А ще традиційний квіз з Kahoot, не лише допомагає учням закріпити отримані знання, але й робить процес навчання цікавішим та захоплюючим. Він створив позитивну конкурентну атмосферу, що стимулює дітей до активної участі та досягнення кращих результатів

Кiлькiсть переглядiв: 83

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.