День державного Герба України

2024-02-19

/Files/images/1_2023-2024_/Screenshot_129.png
День державного Герба України - це важливе свято для всієї України, бо Герб України є символом державності та національної ідентичності і його відзначення є важливим для виховання патріотизму серед учнів.
Відзначення Дня державного Герба України стало важливою нагодою для дітей висловити почуття гордості за свою країну та її національну ідентичність, повагу до національних символів та історії України. Вже багато століть герб єднає українців та надає сил. Український тризуб уособлює для нас зв’язок поколінь, прагнення українського народу до власної державності, соборності та незалежності.
Відзначення свята стало важливим кроком у формуванні патріотичних почуттів та національної свідомості серед молодого покоління України й викликало у дітей бажання дізнатися більше про історію символів України, їхнє походження та значення.

Вивчення історії герба України, як і будь-якого іншого державного символу, допомагає дітям зрозуміти значення національних цінностей, таких як свобода, незалежність, демократія та гідність. Тому, використовуючи різні техніки та яскраві кольори у створенні оригінального дизайну Герба України, діти Холодногірського району відобразили свої патріотичні почуття гордості за символіку своєї держави та прагнення підтримувати й ушановувати Герб України як важливий елемент національної ідентичності. Вітаємо усіх із цим визначним днем! Будьмо ж гідними нашої історії і тих завдань, які стоять перед Українською Державою сьогодні!

Разом – до Перемоги!

ФОТО звіт

ВІДЕО

Кiлькiсть переглядiв: 57

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.