Міжнародний день обіймів

2024-01-20

/Files/images/1_2023-2024_/Міжнародний-день-обіймів.jpg

У день обіймів свою ніжність і турботу прояви. І того, хто серцю дорогий, міцно — міцно обійми!

По всьому світу щодня відзначається багато незвичайних свят. В основному це свята, придумані людьми, які намагаються поглянути на життя з нестандартної точки зору, привнести більше свіжості і натхнення у повсякдення.

21 січня наші школярі та їхні родини приєдналися до святкування Міжнародного дня обіймів. Що ж таке обійми і чому це так важливо для нас?

Обійми — це своєрідний спосіб психологічної підтримки. Під час обіймів наше тіло виділяє велику кількість окситоцину, який називають "гормоном обіймів". Цей гормон впливає на соціальні зв'язки між людьми. Обійми заспокоюють людину, допомагають подолати занепокоєння і зменшують страхи. А страхів, на жаль, зараз у нашому житті багато. Обійми здатні зменшити біль. Ніжні дотики "обманюють" і зменшують відчуття болю. Батьки, які часто обіймають дітей, за статистикою, мають кращі стосунки зі своїми чадами.

Коли ми зустрічаємося зі своїми рідними, друзями, однокласниками, яких давно не бачили, то нас так і, як говорять, тягне один до одного, щоб не тільки потиснути руку, а й обійнятися, бо радіємо такій теплій зустрічі.

Багато українських родин хотіли б сьогодні обійняти та захистити теплом своєї душі найрідніших людей, які далеко від них, боронять нашу рідну землю від ненависного ворога... Їм так не достає родинного тепла. Та ми, холодногірці, підтримуємо наших захисників шлемо їм наші теплі обійми...

#ХЛ13ДеньОбіймів

Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.