Здоровим бути - модно!

2021-04-08

/Files/images/1_2020_2021_nr/22083.png

Навчаючись у школі, діти пізнають не лише математику або читання, але разом з тим вони вчаться спілкуватися, правильно поводитись у різних ситуаціях, вчаться жити. Ми зобов’язані говорити їм про здоровий спосіб життя. І щоб інформація краще засвоювалась, треба доносити її в ігровій формі – так, щоб це зацікавило наших школярів.

Здоровим бути-модно! Під таким гаслом 7 квітня 2021 року в гімназії пройшли заходи щодо Всесвітнього дня здоров’я.

Проводились виховні години, інтерактивні пізнавальні ігри «Здоров’я всьому голова», «У здоров’ї сила!», «Здоровим бути – модно!», «Хочеш бути здоровим?», «Ми - за здоровий спосіб життя!», «Молодь обирає здоров’я», «Я буду здоровим!», в рамках проведення яких учні школи перевіряли свої знання щодо здорового способу життя, складових та правил здоров’я. Учні 1-4 класів взяли активну участь у конкурсі малюнків «Твоє здоров’я – в твоїх руках!»

Відео - презентації, колажі, відео роліки: «Ми - за спорт!», «Формула здорового способу життя», «Здорове харчування», «Займаємось спортом», «Гімнастика вдома під час карантину», «Моє відношення до власного здоров’я» ( на разі учні 5-11-х класів навчаються дистанційно) висвітлили важливість правильного здорового харчування, особистої гігієни, режиму дня, актуальність занять спортом.

На віртуальній дошці учні продемонстували свої спортивні досягнення.

Проведені заходи підняли настрій в учнів та закріпили в них розуміння, що бути здоровим – це модно!

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.