• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Пам'ятка учасникам пробного незалежного оцінювання

Пам'ятка учасникам пробного незалежного оцінювання

2020-06-04

/Files/images/1_2019-2020_nr/1591018182-903.png

Шановний учаснику / шановна учаснице

пробного зовнішнього незалежного оцінювання!

15 червня відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, 17 червня – з усіх інших навчальних предметів.

Для Українського і регіональних центрів оцінювання якості освіти Ваше здоров’я є пріоритетом, тому просимо дотримуватися кількох простих правил. Ми, своєю чергою, зробимо все можливе, щоб Ви в безпечних умовах ознайомилися з процедурою проведення ЗНО і перевірили, наскільки готові до тестування.

Ваша безпека – наша спільна робота, тому просимо:

1. Поспостерігайте за станом свого здоров’я напередодні, а також у день тестування. Якщо помітите ознаки респіраторних захворювань (підвищена температура тіла – вище 37,2 °С, сухий кашель, нудота, біль у м’язах, головний біль, важкість дихання, біль у горлі, втрата смаку або нюху), залишайтеся вдома і не наражайте ні себе, ні інших на небезпеку.

2. Уникайте скупчень людей перед пунктом тестування, а також усередині нього. Ми розуміємо, що Ви давно не бачилися з друзями, однак не знаєте, хто з них може бути хворим.

3. Дотримуйтеся правил соціального дистанціювання – намагайтеся перебувати на відстані не менше 1,2 м від інших учасників у пункті тестування, а також поза його межами.

4. Будьте в масці або респіраторі під час допуску до пункту, а також під час перебування в ньому.

5. Не забувайте, що одноразові медичні маски потрібно замінювати кожні 3 години.

6. Намагайтеся рухатися відповідно до вказівників, не прогулюйтеся пунктом тестування.

7. Мийте руки з милом і не торкайтеся обличчя.

Просимо Вас залишатися вдома за найменших ознак респіраторних захворювань, оскільки тільки так ми зможемо знизити ризики інфікування учасників. Зауважимо, що працівники пункту тестування мають право не пустити учасника до пункту тестування із найменшими ознаками таких захворювань.

Якщо маєте певні хронічні захворювання, симптоми яких подібні до симптомів респіраторних захворювань (підвищена температура тіла, важкість дихання тощо), візьміть, будь ласка, довідку в лікаря, яка підтвердить, що певні симптоми є Вашою фізіологічною особливістю або ознакою захворювання відмінного від того, що викликане Сovid-19.

Зі свого боку ми дезінфікуватимемо і провітрюватимемо приміщення, допомагатимемо Вам орієнтуватися в пункті тестування, а також усіляко підтримуватимемо протягом тестування. Ситуація, що склалася, непроста і часто викликає нервування. Просимо поважати інших учасників і працівників пункту тестування, щоб зробити цей досвід максимально корисним для всіх.

Наостанок ще раз просимо Вас залишатися вдома, якщо не упевнені в доброму стані свого здоров’я. У будь-якому разі Ви зможете завантажити всі матеріали тестування зі своєї сторінки учасника, а також унести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я. Так, ми свідомі того, що самостійна робота вдома або відеоматеріали про проходження тестування (https://www.youtube.com/watch?v=rFVrxwEHlLs, https://www.youtube.com/watch?v=nGdyNAPQGqw) не замінять повноцінного пробного ЗНО.

Пам’ятайте, що здоров’я – найважливіший скарб людини!

Кiлькiсть переглядiв: 296

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.