Загальношкільні батьківські збори

2020-01-31

/Files/images/1_2019-2020_nr/unnamed.jpg

Сьогодні 31.01.2020 в гімназії відбулися загальношкільні батьківські збори під гаслом «Тільки разом з батьками, спільними зусиллями, вчителі можуть дати дітям велике людське щастя.» ( В. О. Сухомлинський ).

Збори розпочались після привітання присутніх запальним танцем та щирими побажаннями добра від учнів гімназії.

Уварова Инна, заступник голови адміністрації району з соціальних та гуманітарних питань Адміністрації Холодногірського району Харківської міської ради, яка була присутня на заході, освітила питання розвитку освіти Холодногірського району, зупинившись на позитивних моментах й підкреслила перспективи розвитку навчальних закладів.

Директор гімназії Татьяна Невядомская розповіла про досягнення педагогічного колективу, серед яких високі успіхи учнів гімназії на предметних олімпіадах, конкурсах, турнірах тощо.

Голова батьківського комітету Валентина Герасименко у своїй доповіді підкреслила, що успіхи гімназії надихають батьків й надалі підтримувати педагогічний колектив й разом створювати нове успішне освітнє середовище, де кожна дитина почуває себе комфортно та має можливість всебічно розвиватися.

З зацікавленістю батьки та педагоги вислухали врача – педіатра КМН ,Керівника медичного центру «Первый Г.В.Френдли» @Лина Барская, яка дала поради та відповіла на запитання щодо сезонних захворювань.

Співробітництво, гармонія у навчально-виховній взаємодії школи і сім’ї, особливості нашої гімназії.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.