• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Науковий FEST. Фізико - математичний цикл

Науковий FEST. Фізико - математичний цикл

2019-11-13

/Files/images/1_2019-2020_nr/49021339.jpg

Зацікавити розум дитини, прищепити учневі смак, пристрасть до навчання, інтерес до предмета, активізувати і стимулювати розумову і пізнавальну діяльність, розвивати самостійність і творчість, логічне та образне мислення, математичну мову учнів, через гру інтерес до математики, її історії, читанню додаткової літератури, вчити вести дискусію, виховувати в учнів свідоме відношення до набуття знань, які допомагають перемогти - основні завдання проведення математичного фестивалю.

В 6-7 класах було проведено математичний турнір, на якому учні поринули у світ цікавої математики, розгадували ребуси та загадки, розв’язували задачі на логіку. Також було проведено конкурс капітанів. Кожна команда отримала Диплом.

/Files/images/1_2019-2020_nr/попова 1.jpg

/Files/images/1_2019-2020_nr/попова2E.jpg

Для учнів 5 –х, 8-х, 10-х класів було проведено вікторину на знання математичних термінів, а також на розв’язання логічних задач. Команди змагалися в таких конкурсах, як: привітання, розминка, конкурос вболівальників, роздуми, конкурс капітанів, брейн-ринг, розгадування ребусів.

/Files/images/1_2019-2020_nr/спесівц.jpg

П’ятикласники ознайомились з новою для себе фігурою – стрічкою Мобіуса, яку виготовляли власноруч. Стрічка Мебіуса має цікаві властивості. Якщо спробувати розрізати стрічку по лінії, рівновіддаленій від країв, то замість двох стрічок Мебіуса утвориться одна довга, двостороння, в два рази більш закручена стрічка. Якщо тепер цю стрічку ще раз так само розрізати, то утворяться дві стрічки, намотані одна на одну.

/Files/images/1_2019-2020_nr/сам.jpg

Учні 9-х та 11а класів познайомилися з геометричною фігурою ФРАКТАЛ. Переглянули цікавий фільм про в знаходження фракталів у природі. Ознайомилися з новою наукою фрактальна геометрія. Навчилися робити фрактал.

/Files/images/1_2019-2020_nr/чер.jpg

Учні 7-х класів взяли активну участь у конкурсі малюнків на тему: «Фізичні явища навколо нас». Діти виявили творчі здібності та пояснювали природні явища з точки зору фізики.

/Files/images/1_2019-2020_nr/Март.jpg

Восьмикласники заздалегідь готували доповіді за темою: «Теплові явища». На уроках для учнів було проведено круглий стіл за цією темою.

Учні 2-4 класів взяли участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерної грамотності «Бобер-2019», який проводиться щорічно на початку листопада, з метою підвищення ІКТ – компетентності дітей, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою.

/Files/images/1_2019-2020_nr/гаплев.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 265

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.