«Естафета пам'яті»

2019-11-06

/Files/images/1_2019-2020_nr/борд-Эстафета-памяти.jpg

06 листопада 2019 року в Холодногірському районі стартувала «Естафета пам'яті» під гаслом «Ми – нащадки переможців! Пам'ятаємо! Пишаємось!». Мета Естафети - це вшанування подвигу старшого покоління в роки війни, виховання у молодого покоління пошани до ветеранів війни і праці, сучасних захисників України, поглиблення знань з історії Другої світової війни свого району, міста, країни. Естафета проходитиме протягом року навчального 2019/2020 року на честь 75 - ї річниці визволення України від нацизму та увічнення Великої Перемоги у Другій світовій війні.

На базі нашої гімназії відбулась зустріч учнів та ветеранів, учасників війни, представників Ради ветеранів Холодногірського району: Скляр Олександра Борисовича, Плішенко Івана Олександровича, Бабайлова Юрія Олексійовича, Кіхтенко Галини Григорівни, Твердохлібової Лідії Павлівни.

Наші учні підготували літературно – музичну композицію «Діти проти війни». Скляр Олександр Борисович – голова Ради ветеранів Холодногірського району, та Бабайлов Юрій Олексійович поділились своїми знаннями, думками та спогодами про тяжкі часи війни, які довелось перенести рідним та близьким кожної української сім'ї, побажали миру присутнім. Плішенко Іван Олександрович та Скляр Олександр Борисович вручили учням гімназії символи «Естафети пам'яті»: кубок та папку з інформацією про визволення Харкова та України, які будуть передаватись від школи до школи до 09 травня 2020 року.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.