• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День відкритих дверей в ХНУМГ ім. О. Бекетова

День відкритих дверей в ХНУМГ ім. О. Бекетова

2019-10-19

/Files/images/1_2019-2020_nr/ДОД_19_10_10_бан.png

Сьогодні, 19 жовтня, учні 11-А та 11- Б класів відвідали День відкритих дверей у Харківському Національному Університеті міського господарства ім. О. М. Бекетова.

Для учнів була проведена обзорна екскурсія по університету. Вони ознайомились з факультетами, які є у цьому закладі, з правилами вступу до нього. Учні, за бажанням, прошли тестування для визначення майбутніх професій. Також, взяли участь у зустрічі випускників з директором Харківського РЦОЯО Сидоринком О. Л., який розповів про проведення ЗНО у 2020 році.

На кафедрі Земельного адміністрування та геоінформаційних систем з учнями 4-Б,4-Г класів провели вікторину з географіі. На завершення учні склали карту Украіни. За кращі відповіді четверокласники отримали іменовані значки та солодкі призи. Кафедра інженерноі екологіі міст ознайомила з проведенням хімічних дослідів, в яких самі учні приймали участь. Викладачі та студенти кафедри альтернативноі електроенергетики та електротехніки ознайомили учнів з впровадженням у виробництво та експлуатацію енергетичних установок, що використовують відновлювані джерела енергіі. Діти самотужки крутили вітряк і здобували електрострум.

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.