• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Результати Всеукраїнського конкурсу на кращий план-конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів

Результати Всеукраїнського конкурсу на кращий план-конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів

2019-07-29

/Files/images/1_2018-2019_nr/149545-OTYR7L-59.jpg

Задля інтеграції кращих медіаосвітніх практик у викладання природничих дисциплін, узагальнення досвіду впровадження медіаграмотності та активації медіаосвітнього потенціалу засобами інноваційних педагогічних технологій Департамент загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України спільно з Міжнародним благодійним фондом «Академія української преси» у лютому місяці цього року було оголошено Всеукраїнський конкурс на кращий план-конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності (1-11 класи) в закладах загальної середньої освіти.

26 червня відбулося засідання членів журі. Оцінювали надіслані на конкурс плани-конспекти уроків за наступними критеріями (максимальна загальна кількість балів 50): Критерій 1: Формуються навички із аналізу (зіставлення, декодування) медіамеседжів і медіатекстів, які містять наукову інформацію.Критерій 2: Розвиток навичок критичного мислення. Критерій 3: Формування навичок оцінки достовірності джерел та ролі мас-медіа в поширенні наукової інформації. Критерій 4: Формування вміння висловлюватися через створення власного медіапродукту і позиціонування до якої аудиторії він звернений. Критерій 5: Формування мультиграмотності – вміння читати і аналізувати інформацію представлену у формі графіків, схем, «хмар» тощо, вміння «переводити» один вид інформації в інший.

На конкурс по предмету “Географія” надійшло 117 робіт.

Вітаємо вчителя географії нашої гімназії СЕРДЮК ВІКТОРІЮ ГЕННАДІЇВНУ, ЯКА НАГОРОДЖЕНА ДИПЛОМОМ І СТУПЕНЯ за конспект уроку для 9 класу "Транспорт. Транспорт світу", яка набрала 40 балів.

/Files/images/1_2018-2019_nr/сердюк.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.