Випускний 2019

2019-06-24

/Files/images/1_2018-2019_nr/baner-chervonuy-vupysk.jpg

Зовсім нещодавно пролунав останній дзвінок 2019, коли випускники востаннє почули дзвін дзвіночків, що зазивають на урок, попрощалися з шкільними учителями і всім, що цілих 11 років було так дорого. Здавши успішно ЗНО 2019, учні 11-х класів покинуть межі гімназії.

А сьогодні 23 червня 2019 року, 50 випускникам вручають свідоцтва про отримання повної загальної середньої освіти. Хочеться привітати наших медалістів: Куропатенка Максима і Белинскую Валерію, яким вручені свідоцтва з відзнакою. А також хлопців, які здали ЗНО на 12 балів : Куропатенко Максим ( українська мова і література, історія України) Чаленко Олексій ( математика), Козлов Максим (хімія) !!!!

Дорогі наші, найталановитіші і найрозумніші випускники! Ми усі дуже раді привітати вас з таким знаменним і важливим днем - вашим випускним! Сьогодні ви дуже радісні, щасливі і веселі. Так нехай же усе ваше життя буде саме таким - осяяною безкрайньою радістю, безхмарним щастям і безтурботними веселощами. Бажаємо вам реалізувати усі ваші намічені плани і мрії! Ми дуже вас любимо, сильно вами пишаємося і дуже у вас віримо!

Фотогалерея

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.