• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Екскурсія учнів 10-Б класу на хімічний факультет ХНУ ім. В.Каразіна

Екскурсія учнів 10-Б класу на хімічний факультет ХНУ ім. В.Каразіна

2019-02-07

/Files/images/1_2018-2019_nr/36306866-escritorio-en-la-clase-de-química-con-tubos-de-ensayo-sobre-fondo-verde-pizarra.jpg

6 лютого 2019 учні 10 Б класу біолого-хімічного профілю навчання відвідали хімічний факультет ХНУ ім В.Н. Каразіна. В ході екскурсії учні познайомилися із деканом хімічного факультету Калугіним Олегом Миколайовичем, який розповів, що сьогодні хімічний факультет – це високий рівень професорсько-викладацького складу, передові досягнення в науці, широке впровадження наукових досягнень в учбовий процес, високий матеріально-технічний рівень, співпраця з науково дослідницькими інститутами в містах України, Росії, Європи, США, Японії.

Декан розповів майбутнім абітурієнтам, що на факультеті створено всі умови для науково-дослідної роботи студентів, працює студентське наукове товариство, щорічно відбуваються наукові конференції, студенти хімічного факультету приймають участь в наукових конференціях в різних містах України і за кордоном. Випускники хімічного факультету успішно працюють за фахом в органах державної сертифікації та експертизи, екологічного та митного контролю, на хімічних підприємствах і в приватних фірмах, продовжують наукову діяльність в наукових лабораторіях та інститутах, викладають хімію у вищих і середніх навчальних закладах, продовжують навчання в аспірантурі в університетах України, Росії, Європи і США.Олег Миколайович особисто показав школярам гордість хімічного факультету – лабораторію, обладнану за підтримки компанії «ШЕЛЛ».

Також учні відвідали учбові лабораторії кафедри неорганічної хімії та кафедри функціональних матеріалів, одну з найбільших лекційних аудиторій університету - «ВЕЛИКУ ХІМІЧНУ». Студенти 6 курсу підготували для учнів незвичайні хімічні досліди та розповіли про навчання на хімічному факультеті.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.