• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у V освітньому проекті «Ніч Науки – Енергоефективність»

Участь у V освітньому проекті «Ніч Науки – Енергоефективність»

2017-10-02

/Files/images/2017-2018/02678abd7925d6248d8aeef6be41c01e.jpg

30 вересня учні 10-11 класів нашої гімназії стали учасниками українсько-німецького освітнього проекту «Ніч Науки».

Проект, що реалізується під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса з 2013 року, набув широкої популярності серед школярів міста. У 2017 році в ньому взяли участь 6 провідних вищих навчальних закладів, що мають вагомі досягнення з питань збереження та використання енергії, оскільки цього року захід був тематичним за напрямком «Енергоефективність».

Старшокласники побачили власну сонячну електростанцію Харківського національного університету міського господарства ім. О.М.Бекетова та стали учасниками шоу від «Лабораторії божевільних вчених» та побачили виступ технічної студії «Винахідник», де взяли участь у презентації ефективного використання енергетичних ресурсів за допомогою лего-роботів.

Свої програми в рамках «Ночі науки» також представили Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Харківський національний автомобільно-дорожній університет, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Українська інженерно-педагогічна академія та Національний аерокосмічний університет імені М. Е. Жуковського.

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 264

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.