Урочистості у м. Каневі

2017-05-22

/Files/images/1/4DSCN0423.JPG

Напередодні відзначення видатної для всіх українців дати, дня перепоховання Тараса Шевченка, 20 травня, у Каневі на Чернечій горі в музеї Шевченківського національного заповідника відбулася урочиста церемонія нагородження переможців XVI Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості "Об’єднаймося ж, брати мої!", присвяченого Шевченківськім дням.

Переможцем Всеукраїнського конкурсу від Харкова в номінації "Історія України і державотворення" стала учениця 9-А класу Реброва Анастасія Олексіївна, керівник – учитель історії та правознавства Доброхотова Лариса Василівна.

/Files/images/1/2 059.jpg /Files/images/1/2 060.jpg

Церемонію нагородження проводили заступник міністра освіти і науки України – Хобзей Павло Кузьмович, а також заступник голови Черкаскої обласної державної адміністрації – Я. Г. Березань, в. о. директора інституту модернізації і змісту освіти – В. В. Ткаченко, начальник управління освіти і науки Черкаської ОДА – Данілевський В. В., які відзначили переможців конкурсу та нагородили їх грамотами та пам’ятними подарунками.

/Files/images/1/1DSCN0435.JPG

Павло Хобзей привітав молодь із перемогою: "Ви талановиті, ви найкращі,бо ви перемогли. Ви можете зробити дуже багато. Єдине, що для цього потрібно: воля і праця. Я хочу подякувати вашим батькам і, безумовно, вчителям, які той талант, який дав Бог, огранули. І я думаю, що ми ще почуємо про вас, ви все зможете, і хай Бог вам у цьому допомагає!"

Після урочистої церемонії нагородження Павло Хобзей, почесні гості та переможці конкурсу поклали квіти до підніжжя пам’ятнику Тарасу Шевченку на Чернечій горі та вшанували пам’ять всесвітньо відомого Кобзаря.

Щиро вітаємо Анастасію Реброву та її наставника Доброхотову Ларису Василівну, зичимо подальших успіхів та яскравих перемог!

/Files/images/1/2DSCN0445.JPG

Україна багата патріотами та талановитою молоддю!

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.